Categorieën
nieuws

Lustrumdiner 2021

Geacht Oud-lid,

Vorig jaar rond deze tijd waren we optimistisch over de doorgang van het oud-ledendiner ter ere van het 12e lustrum der D.S.V. “Nieuwe Delft”. Uiteindelijk was de realiteit anders en moesten we toch afgelasten.

Zoals het er nu voor staat verwachten we dat we dit jaar wel bijeen kunnen komen en daarom hebben we opnieuw een datum gevonden. De locatie zal hetzelfde zijn als vorig jaar. Het diner zal plaatsvinden op vrijdag 22 oktober vanaf 17:00 bij Partycentrum Knus te Zavelpad 3, Delft.

Wij voorzien vooralsnog dat de enige beperkingen die er zijn een eventuele toegangstest oid zullen zijn, en gaan er dus vanuit dat het diner ditmaal gewoon door zal kunnen gaan zoals we graag zouden willen. Mochten we hier concreter duidelijkheid over hebben, zullen we iedereen die zich heeft aangemeld informeren.

De inloop zal zijn vanaf 17:00, waarna er om 17:30 een centraal openingswoord zal zijn. Het diner zal aanvangen om 18:30 en tot ongeveer 21:00 duren. Tijdens dit diner is er ruim de gelegenheid om oude bekenden weer te zien en nieuwe oud-leden te leren kennen. Wij hopen ook van harte dat er achteraf de gelegenheid zal zijn om nog na te borrelen op Sociëteit De Bolk. Hier kunnen we echter nog geen duidelijkheid over geven.

Wij raden aan om, mits u de mogelijkheid heeft, met de trein te komen en een OV-fiets te nemen. Dit is zeker in combinatie met een borrel achteraf een praktische mogelijkheid. Mocht u met de auto komen, kunt u het beste parkeren op het nabij gelegen parkeerterrein P1 in het Delftse Hout.

Een aantal van u heeft zich vorig jaar ook al ingeschreven en daarvoor ook al betaald. Wij sturen daar nog een aparte mail over, maar het staat u vrij om zich wederom in te schrijven om alle twijfel weg te nemen. Inschrijven kan nog altijd via www.debolk.nl/vol. Ook het lustrumboek kan nog steeds via deze weg besteld worden.

De kosten voor het diner zullen €60 per persoon bedragen, inclusief drankjes. Een partner is uiteraard welkom. Leden van de oud-leden vereniging (VOL) krijgen €15 korting (pp). Niet VOL leden kunnen via de site lid worden en krijgen dan ook €15 korting. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een lustrumboek te bestellen, welke tijdens het diner zal worden uitgereikt. De kosten hiervoor bedragen €17.50. Bij inschrijving kunt u direct het verschuldigde bedrag overmaken naar NL93 ABNA 0485 6835 12 ten name van VERENIGING OUD LEDEN. De betaling dient uiterlijk 8 oktober binnen te zijn.

Mocht u vragen hebben of een inschrijving ongedaan willen maken kunt u zich richten tot vol@nieuwedelft.nl

Wij hopen van harte dat we elkaar dit jaar elkaar in alle hartelijkheid kunnen ontmoeten en er een fantastische avond van kunnen maken op vrijdag 22 oktober.

Vriendelijke groet,

Roy van der Reijnst

Secretaris Vereniging Oud-Leden D.S.V. “Nieuwe Delft”

Categorieën
nieuws

Aflasting lustrumdiner

Het leek er lang op dat de situatie rond corona in Nederland stabiel en onder controle was, waardoor er steeds meer beperkingen werden opgeheven. De hoop was dat we dus alsnog met een groep bij elkaar konden komen in 2020, zij het met enkele maatregelen met betrekking tot afstand houden en hygiëne.

Enkele weken geleden begon de situatie in Nederland snel te kantelen en hoorden we van oud-leden dat zij deze viering van het lustrum zouden overslaan. Met deze zaken in overweging hebben wij daarom besloten om het lustrumdiner uit te stellen naar 2021. Inmiddels is er contact geweest met de locatie en de reservering kan kosteloos verzet worden naar een latere datum. Binnenkort zullen we de gedane betalingen naar de oud-leden terugstorten.

Helaas heeft het dit jaar niet zo mogen zijn, maar wij kijken uit naar het moment dat wij met zijn allen het glas kunnen heffen op het 60-jarig bestaan van D.S.V. Nieuwe Delft.